Våra köpvillkor


KÖP: Vid beställning träffas avtal om köp när jeansdjino.com bekräftat beställningen genom en ordbekräftelse. En orderbekräftelse skickas 24 timmar efter att beställning mottagits av jeansdjino.com. Om leverans ändras kommer kunden att meddelas om detta snarast möjligt. Kunden har alltid rätt att häva köpet utan kostnad fram till att varan är skickat. Jeansdjino har ägande och återtaganderätt tiil samtliga produkter tiils dess att fullständig betalning har mottagits från kund.
PRISER: I priser ingår moms. Skulle priset ändras har kunden rätt att häva köpet.

FRAKT: - Fri frakt över 850 sek.

- Fri retur och Fria byten över 850 sek.
BETALNINGSALTERNATIV/BETALNINGSVILLKOR:

- Faktura( endast inom Sverige).
- Vi använder Payson för faktura och hittar deras villkor på deras hemsidan. Det är Payson betalningsvillkor som gäller.
LEVERANSER:
- Betalning som görs före kl: 16:00 på helgfri vardag behandlas samma dag och levereras normalt inom 1-3 dagar inom Sverige. Vi reserverar oss för att samtliga lagervaror blir slutsålda innan vi hinner uppdatera hemsidan, och då upplyser vi kunderna om den beräknade leveranstiden. Kunden har alltid rätt att häva köp utan kostnad om inta varan finns i lager. Paketen levereras av Postnord eller annan transportör till utlämningsställe eller skickas som post och hämtas av kunden.

TRANSPORT

Jeansdjino.com samarbeta med postnord och ansvarar för transport till dig som kund. Du och transportföretaget står för risken vid eventuell retur till oss.

RETUREN: Använd samma förpackning, lägg orderbekräftelse i påsen tillsammans med varan, klistra returetiketten på påsen/paketet kontakta oss om returetiketten saknas och lämna returen/paketet till ett Postnord ombud. Så fort vara är registreras hos jeansdjino.com sändes ett meddelande till kund.

SKADADE VAROR

När du får dina varor är det viktigt att du kontrollerar din beställning direkt. Har du mottagit en felaktig eller skadad vara, kontakta oss så snart som möjligt via e-post till jeansdjino@hotmail.com. 

ÅNGERRÄTT OCH ÖPPET KÖP

Privatkunder har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Återsänd vara måste vara oanvänd och i sin originalförpackning. Jeansdjino.com ger dig även bytesrätt inom 30 dagar från det att du beställt varan. Detta gäller endast oanvänd produkter. 

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förvänta dig av oss. Enligt PUL ( personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta oss på e-post jeansdjini@hotmail.com. Vi lämnar inte ut uppgifter till tredje part.

EJ HÄMTAT PAKET 

Om ditt paket anländer till ett utlämningsställe skickas en avisering via e-post eller sms till dig. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och e-postadress du angivits är korrekta. Om du inte hämtar ut ditt paket så debiteras du en administrativ avgift på 200kr.

ANGERRÄTT: Ej ångerrätt för underkläder som tas ut ur förpackningen eller används.